Våre ansatte

Mats Alfredsen - Daglig leder / Salg

Mats har vært hos Promarc siden 2010, tok over som daglig leder i 2017 da Bjørn ønsket å trappe noe ned og tilbringe mer tid i Spania. Da falt det seg naturlig at Mats tok over tømmene og skal styre Promarc til forhåpentligvis nye høyder.
Tlf: 977 99 524
E-post: mats@promarc.no

Bjørn Hagestrand - Eier / CFO

Bjørn startet firmaet Webmakker i 1999, og leverte web- og nettløsninger til det lokale næringsliv i Aust Agder. Etter hvert ble det også mer og mer reklameoppdrag, som skilt, bil-dekor og trykksaker. Derfor etablerte han Promarc AS i 2005. Siden har selskapet hatt en jevn vekst og positiv utvikling, og er idag en av de største aktørene i bransjen, på Sørlandet.

Tlf: 486 00 486
E-post: bjorn@promarc.no

Malin Lillejord - Grafisk designer / Salg

Malin er nyutdannet grafiker og har jobbet hos oss siden 1. januar 2018. Hun er utrolig dyktig og hjelper kundene med alt fra bildekor til gaveartikler. Malin har hovedansvar for salg av profil- og gaveartikler.

Tlf: 991 69 777
E-post: malin@promarc.no

Arturas Navickas - Produksjon

Arturas er en artig skrue som har vært hos oss siden 2011. Arturas har lang erfaring med silketrykk fra Litauen og har full kontroll på alt innen tekstiltrykk og brodering.


E-post: arturas@promarc.no

Feliks Nenartovic - Produksjon

Feliks har vært hos oss siden 2015 og er en meget dyktig foliemontør og produksjonsmedarbeider. For Feliks så er ingen utfordring noe problem, han monterer skilter og helfolierer biler.


E-post: feliks@promarc.no

Rune Aanensen - Produksjon

Rune er nyeste tilskuddet på stammen, og vil etterhvert tre inn som produksjonsansvarlig slik at vi blir mest mulig kostnadseffektive og ikke minst leverer ut produkter av høyest mulig kvalitet.

E-post: rune@promarc.no