Våre ansatte

Mats Alfredsen - Daglig leder / Salg

Etter flere år i andre dekor firmaer så begynte Mats hos oss i 2010. Etter å ha gått gradene i firmaet så tok han over som daglig leder vinteren 2017. I tillegg til det daglige ansvaret jobber Mats med alt innen salg og design.

Tlf: 977 99 524
E-post: mats@promarc.no

Christian Zammit - Selger

Christian har flere års erfaring innen salg av gave- og profilartikler. Han hjelper deg med å finne gode kostnadseffektive løsninger for deg og ditt firma.Tlf: 984 75 979
E-post: christian@promarc.no

Malin Lillejord - Grafisk designer / Salg

Malin er nyutdannet grafiker og har jobbet hos oss siden 1. januar 2018. Hun er utrolig dyktig og hjelper deg med alt innen grafisk design. Det er viktig å ha en profil som er gjennomtenkt og synlig i mylderet av konkurrenter. Be Your Brand ;)

Tlf: 991 69 777
E-post: malin@promarc.no

Rune Aanensen - Produksjon

Rune er produksjonsansvarlig og påser at alt vi produserer blir levert til avtalt tid og er av ypperste kvalitet. Rune blir sjeldent stresset og har full kontroll selv om det blåser litt rundt ørene på oss.


E-post: rune@promarc.no

Feliks Nenartovic - Produksjon

Feliks har vært hos oss siden 2015 og er en meget dyktig foliemontør og produksjonsmedarbeider. For Feliks så er ingen utfordring noe problem, han monterer skilter og helfolierer biler.


E-post: feliks@promarc.no

Arturas Navickas - Produksjon

Arturas er en artig skrue som har vært hos oss siden 2011. Arturas har lang erfaring med silketrykk fra Litauen og har full kontroll på alt innen tekstiltrykk og brodering.


E-post: arturas@promarc.no

Bjørn Hagestrand - Eier / CFO

Bjørn startet firmaet Webmakker i 1999, og leverte web- og nettløsninger til det lokale næringsliv i Aust Agder. Etter hvert ble det også mer og mer reklameoppdrag, som skilt, bil-dekor og trykksaker. Derfor etablerte han Promarc AS i 2005. Siden har selskapet hatt en jevn vekst og positiv utvikling, og er idag en av de største aktørene i bransjen, på Sørlandet.

Tlf: 486 00 486
E-post: bjorn@promarc.no