Arbeidsklær & Verneutstyr

Vi leverer arbeidsklær og verneutstyr fra noen av de største varemerkene innen arbeidsklær og verneutstyr.

Stort utvalg!

Hos oss finner du 300m2 spekket med arbeidsklær, vernesko og verneutstyr fra en rekke anerkjente leverandører. Vi har nylig inngått forhandleravtale med Snickers Workwear, som gjør at vi kan tilby det beste arbeidstøyet på markedet. Det skal nå umulig gjøres å ikke finne et plagg som passer dine ønsker, passform og ikke minst kvalitet hos oss.

Kom innom for en hyggelig handel, du finner oss på Myrene i Arendal.

Med egen produksjon av transfermerker og med broderingsmaskiner på huset, så kan vi levere kvalitets produkter med ditt varemerke (logo) på svært kort tid.

Vi kan tilby:
- Markedets beste arbeidsklær
- Stort utvalgt
- God service og rask levering
- Muligheter for webløsninger, bestill arbeidstøy hvor som helst.
- Alt på et sted!

Kontakt oss idag for et uforpliktende pristilbud.

Blåkläder

Riktig kledd, trygg og flott, fra innsiden og ut
Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb. Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår "tekniske" produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål. Her er materialet avgjørende for brukerens personlige sikkerhet og kan i visse situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død. Vår nye katalogen finner du flammehemmende plagg anpasset for deg som arbeider som sveiser, elektriker, installatør m.m. Du finner også et sortiment med høye krav på både visuell synbarhet og flammehemmende. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut.

Snickers Workwear

Vi tilbyr innovative, tekniske arbeidsklær med kompromissløs sikkerhet og komfort til dagens arbeidsmenn- og kvinner, som ønsker de mest slitesterke og stilbevisste løsningene som finnes.

Vi utvikler løsninger for arbeidsklær som utgjør en forskjell for hardtarbeidende håndverkere. Gjør yrkeslivet deres lettere, sikrere og mer produktivt. Gjør at de kan ligge i forkant.

Inventing workwear
Kjernen i vår virksomhet er å oppdage og levere det brukerne våre virkelig trenger. Vi spør oss hele tiden: finnes det en bedre eller smartere tilnærming?

Vårt slagord «Inventing workwear» uttrykker vår konstante nysgjerrighet i vår evige søken etter smartere løsninger. Vi etterstreber å være nyskaperen blant arbeidsklesmerker og leve opp til vår fortid som selskapet som skapte moderne arbeidsklær. Vi skal fortsette å kjempe hver dag for å hjelpe våre brukere til å prestere for å fullføre deres oppdrag for kundene deres.

Jobman

Kvalitet for stolte fagfolk siden 1975
Jobmans arbeidsklær utvikles og produseres for profesjonelle med høye krav. Slik har det vært siden 1975. Slitestyrken har alltid vært ? og kommer alltid til å være ? vårt fremste kjennetegn.

Ditt valg av arbeidsklær spiller en stor rolle for hvor godt beskyttet, synlig og effektiv du er på jobben. Forskjellige yrker krever plagg med forskjellige funksjoner og slitestyrke. Et godt arbeidsplagge skal også varme deg når det er kaldt og virke svalende når det er varmt.

Jobman tilbyr et bredt sortiment av arbeidsklær som kan kombineres for å passe til alle typer arbeider, innen- og utendørs, året rundt. Sammen med brukere i et stort utvalg bransjer diskuterer vi behovene og skaper 100 % funksjonelle arbeidsklær, tilpasset for ditt daglige arbeidsmiljø.

For oss hos Jobman Workwear handler kvalitet ikke bare om valget av riktig materiale. Klærne skal også gi bevegelsesfrihet og komfort under lange og utfordrende arbeidsøkter. I kombinasjon med nye funksjoner og moderne design gjør klærne også at du blir mer utholdende på jobben. Vår visjon er å gjøre alle fagfolk til stolte bærere av Jobmans arbeidsklær, hver eneste dag.

VERNESKO

Fottøy skapt for arbeid
Vi leverer fottøy til arbeidende folk. Fra sykepleiere som arbeider tolvtimersvakter, til entreprenører som bygger veier og broer. Behovene varierer, men det samme gjelder for alle: Fottøyet skal passe til både føttene og type arbeid som utføres!

Hos oss finner du vernesko i alle prisklasser fra en rekke kjente leverandører.
Vi skanner føttene dine slik at du får korrekt såle til din fot. Unngå plager og skader i føttene, knær eller rygg med riktig fottøy. Vær gjerne litt gnien på arbeidsbuksa, men dårlig fottøy kan få store ringvirkninger.

SOLID GEAR // SIKA // BRYNJE // ELTEN // COFRA // DUNLOP // TRETORN // MONITOR // SALOMON // REEBOK // BIRKENSTOCK