Blåkläder / Jobman / ProJob / Sievi / Cofra / Brynje / Elten

Markedets tøffeste arbeidstøy

Blåkläder Katalog 2019
Jobman Katalog 2019
Sika Footwear Katalog 2019
Sievi Katalog 2019
ProJob Katalog 2019

Se Jobman og ProJob produkter i vår nettbutikk her

På Myrene i Arendal finner du en av Sørlandets største Blåkläder butikker. Vi har et stort sortiment så her bør du finne noe du passer og liker.

Vi opplever at kundene blir mer og mer kvalitets bevist, det kan derfor være lurt å tenke på Blåkläder har livstidsgaranti på søm. Blåkläder er den arbeidstøy produsenten som har best passform, og ikke minst en stor størrelses range, slik at selv de med litt stor mage og litt korte ben finner en størrelse som passer.

Jobman er en av Europas ledende produsenter av arbeidsklær. Kvalitet og pris er noe lavere enn Blåkläder, men absolutt mer en god nok kvalitet for norske arbeidere.

Vi har vernesko fra flere anerkjente produsenter som Sievi, Sika Footwear (Cofra, Brynje, Elten, Dunlop). Sievi er europas ledende leverandør på vernesko, her tilbyr vi gratis skanning av føttene slik at du får riktig sko og såle til din fot. Sko er den viktigste delen av ditt arbeidstøy, dårlige sko kan være årsak til dårlige knær og rygg og i verste fall en lang sykemelding eller uføre.

Rammeavtale på arbeidstøy
Vi tilbyr gode avtaler for våre kunder ved inngåelse av rammeavtale på arbeidstøy. Kort leveringstid - Kvalitet - Service!

Ved å inngå avtale hos oss så forplikter vi oss til en hver tid å ha transfermerker i vårt kartotek slik at tøyet skal leveres raskest mulig etter bestilling. Det er også mulig med Drop-In for våre avtale kunder.
Alle våre avtale kunder kan få tilgang til passord beskyttet nettbutikk slik at en eller flere kan bestille arbeidstøy hvor som helst på hvilke som helst platform (PC, mobil, Tab).

Kontakt oss her for et uforpliktende pristilbud