Folie til bil

Markedets beste markedsførings kanal? Vi mener og tror det er bilen din.

Bildekor

Bildekor - Markedets beste markedsførings kanal - bilen din er en stor rullende reklameplakat som fungerer 24/7.
Vi produserer og monterer alt fra enkle små tekster og logoer til hel- og del foliering, som f.eks. store bilder og flotte elementer på din bil.

Vi bistår med gratis forslag og uforpliktende pristilbud.

Trykk på bildet for å se andre oppdrag vi har utført.

Helfoliering

Wrapping eller helfoliering er populærbetegnelsen på det og pakke inn objekter med vinyl/folie. Det er ikke bare biler og kjøretøy som kan wrappes, man kan f.eks. wrappe sin brødrister, mobiltelen, piano mm...

Helfoliering av bilen er et godt valg fremfor å lakkere, og langt enklere å bytte.

Helfoliering av bilen gir god beskyttelse av original lakk mot slitasje, riper, steinsprut, UV stråler med mer. Folien er enkel å fjerne hvis du skal selge bilen eller bare ønsker å ha tilbake original fargen. Vi benytter folie kun fra anerkjente leverandører som 3M og Avery. Foliene kommer ikke lenger bare i en farge, det finnes utallige farger, mønstre og effektfolier.

Som et utgangspunkt så ligger en helfoliering på mellom 25-50.000,- , men det er mange variabler å ta hensyn til så det lønner seg å ta kontakt for pristilbud til akkurat din bil.

Lakkbeskyttelse

Vi vil tilby montering av lakkbeskyttelses folie i løpet av 2020.
Følg med!

Solfilm

Vi vil tilby montering av solfilm på bilruter i løpet av 2020.
Følg med!

Kvalitetsfolier

Det finnes et hav av forskjellige typer folie, som igjen kommer i forskjellige kvaliteter. Folie blir produsert til hvert sitt formål, dvs. skal folien benyttes på slette flater så kan man nesten benytte hvilke folie man vil, men skal folien legges rundt eller varmes inn i profiler så må man benytte folier som er produsert til dette formålet. Limet er også svært viktig, skal man f.eks. montere folie på en mdf vegg, så "puster" denne veggen, dette gjør at rimeligere folier løsner, så her må vi benytte folie med bedre kleber, lim. Det finnes spesial folier til mur, glass, interiør, lakkbeskyttelse, skilter, bil og folier som det kan printes på. Vi benytter kun kvalitets folie fra kjente produsenter som 3M, Avery, Hexis og Oracal. Det å alltid benytte kvalitets folie til rett produkt gir riktige og klare farger og meget godt holdbarhet.