Klistremerker

Vi produserer klistremerker i alle størrelser og til alle formål.
Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt så hjelper vi deg.

Klistremerker

Vi produserer klistremerker til alle formål og i alle størrelser. Det finnes et hav av muligheter så ta gjerne kontakt så hjelper vi deg.

Merkene vi produseres kan kontur skjæres i den formen du ønsker, her er det nesten ingen begrensninger, men det mest vanlige er runde eller firkantede merker. Klistremerkene blir produsert på farget eller digitalprintet vinyl, dvs. at du kan få merkene dine i alle mulige farger uten at det koster skjorta.

Vinylen, eller folien som blir benyttet til klistremerker kommer i en rekke forskjellige varianter hvor bruksområdet bestemmer hvilke folie som bør benyttes. Normalt så blir det produsert i en standard folie som fungerer på de aller fleste underlag. Men av og til å trengs det ekstra god kleber, da har vi en egen folie som sitter både på betong og på tekstil. Denne heter EXTRA KLEBER i nettbutikken vår.

Ønsker man transparente merker, eller kanskje man ønsker klistremerker man enkelt kan fjerne igjen etter kort tid, så fikser vi også dette. Her finnes det mange forskjellige løsninger.

Vi leverer våre klistremerker på ark eller rull, alt etter ditt ønske.