Profil- og gaveartikler

Vi leverer alt innen profil- og gaveartikler.

Be Your Brand - vær ditt varemerke

Vi er en av distriktets største leverandører innen profilerte reklameartikler. Vi leverer alt fra rimelige give-aways, elektronikk, bruksartikler, eksklusive firmagaver, til spesialproduserte reklameartikler -som vil gi ditt firma en unik eksponeringsflate.

Firmagaver er en allment akseptert og populær måte å bygge og validere relasjoner på.

Eksklusive Gaver
Mange gavetilfeller er gitt, som jule- og sommergaver, men arbeidslivet byr også på mange andre situasjoner hvor det føles naturlig å gi. For eksempel premieringer, jubileer og høytider. Uansett pris er gaver av ulike slag i det lange løp, en relativt rimelig måte å skape et godt forhold til kunder og ansatte.

Gaver
Vårt råd i forhold til bedriftsgaver er at du har en gavepolitikk for firmaet som dekker alle arbeidstakere, kunder og tredjeparter, kanskje en veldedighet som du ønsker å støtte. Planlegg i god tid i forveien. En godt gjennomtenkt gave trenger ikke å være dyrt for å verdsette. Og hvis du gir til veldedighet, sørg for at alle på arbeidsplassen er informert og føler seg delaktig.

Reklameartikler
Fra den klassiske isskrapen til den eksklusive høytaler. Reklameartikler kan være noe som er effektivt og oppsiktsvekkende måte å formidle budskapet ditt på. Den beste gaven er den som har en god funksjon og varer i åresvis. Da kan også en litt dyrere reklamegave bli en svært kostnadseffektiv en. Vi syns ikke kunsten er å tilby alt på markedet og litt til men trikset er å innskrenke tilbudet til hva som er rett for dine kommunikasjonsbehov.

På våre hjemmesider så vil du finne et hav av produkter, men fortvil ikke, vi har dyktige ansatte som hjelper deg.