Blåkläder 14951330 Servicebukse med stretch

Velg Variant

Blåkläder 14951330 Servicebukse med stretch

Art.nr. 1998-1644

Slitesterk og funksjonell servicebukse i ripstop. For optimal passform og komfort har buksen stretchpaneler på nøye utvalgte steder som på innsiden av lår samt kneputelommer i CORDURA®-stretch med toppmating. Buksen har refleksdetaljer, mobillomme i mesh, tommestokklomme og praktisk knivlomme som gjør buksen anvendelig for håndverk. Den anbefales ikke til tungt håndverk


Priser

Antall 1
Pris/stk 773,75

Beregn pris

Antall
Farge Antall
9998 Svart/Mørk grå
9956 Svart/Rød
9933 Svart/Gul
Størrelse

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stBlåkläder®

RIKTIG KLEDD, TRYGG OG FLOTT, FRA INNSIDEN OG UT
Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår "tekniske" produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål. Her er materialet avgjørende for brukerens personlige sikkerhet og kan i visse situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død.

I vår nye katalogen finner du flammehemmende plagg anpasset for deg som arbeider som sveiser, elektriker, installatør m.m. Du finner også et sortiment med høye krav på både visuell synbarhet og flammehemmende. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut.


Vis samtlige produkter fra Blåkläder®
Art.nr. 1998-1644
Vekt 2000
Stoff 60% bomull, 40% polyester, ripstop, 250g/m²
Hovedegenskaper Sjåfør, Mekaniker, Vaktmester, Lagerarbeider, Servicearbeider
Sertifisering EN 14404:2004+A1:2010 sammen med knepute 4027 og 4057
Funksjonalitet Stretchpanel i skritt, bak på leggene og kneputelommene // Forbøyde ben
Forsterkning Cordura®-stretch forsterket knelommer
Detaljer Gylf med glidelås i plast // Hammerhempe i siden // Skjulte knapper // D-ring
Lommer Baklommer // Benlomme med lukk, pennlomme og innvendig telefonlomme i mesh // Innstikkslommer // Knebeskyttelseslommer med topplokk og borrelås. Stretchmaterialet innvendig og utvendig for en bedre ergonomisk passform // Tommestokklomme med knivholder og pennelomme
Refleks Refleksdetaljer
Vaskeråd 60 °C, Ikke bleking, Ikke tørketrommel, Stryking – lav, Ikke kjemisk vask
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.