Knebeskyttelse

Knebeskyttelse

Art.nr. 4067-1933-9900

Kneputelommer som sammen med kneputer 4027 og 4057 blir type 1-knebeskyttelse. Kneputelommen 4067 i CORDURA® stretch er av- og påtakbar for tilfellene hvor knestående arbeid kreves. Lommen som har luftig mesh på baksiden for ekstra ventilasjon passer til Blåkläders kneputer 4027 og 4057 og kommer i tre størrelser. Takket være sitt materiale og utforming sitter lommen tett og deilig og det går også an å regulere putenes overkant med borrelås. Kneputelommen brukes sammen med shorts for de tilfellene hvor man vil ha kortere bukser, men samtidig trenger knebeskyttelse.


Pris 311,25 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Størrelse

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stBlåkläder®

RIKTIG KLEDD, TRYGG OG FLOTT, FRA INNSIDEN OG UT
Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår "tekniske" produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål. Her er materialet avgjørende for brukerens personlige sikkerhet og kan i visse situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død.

I vår nye katalogen finner du flammehemmende plagg anpasset for deg som arbeider som sveiser, elektriker, installatør m.m. Du finner også et sortiment med høye krav på både visuell synbarhet og flammehemmende. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut.


Vis samtlige produkter fra Blåkläder®
Art.nr. 4067-1933-9900
Vekt 2000
Sertifisering EN 14404 2004+A1 2010 type 1, nivå 1, sammen med knebeskyttelse 4027, EN 14404 type 1, nivå 0 sammen med knebeskyttelse 4057
Stoff 100% polyester, CORDURA® Stretch 320g/m²
Funksjonalitet Justerbar overdel med borrelås
Lommer Knebeskyttelseslommer
Emballasje Leveres i par
Vaskeråd 40 °C - mild, Ikke bleking, Ikke tørketrommel, Ikke stryking, Ikke kjemisk vask, Fjern kneputer før vask
Passer til Håndverker, Murer/flislegger, Gartner, Elektriker, Taklegger, Rørlegger, Blikkenslager, Mekaniker, Vei- og anleggsarbeider, Gulvlegger, Maler, Servicearbeider
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.