Blåkläder 402712039956 Kneputer

Blåkläder 402712039956 Kneputer

Art.nr. 4027-1203-9956

Formbare knebeskyttelse spesielt utviklet for profesjonelle som ofte jobber kneler ned. Solid front for beskyttelse mot skarpe gjenstander, myke inni for maksimal komfort.


Pris 211,25 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Størrelse

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stBlåkläder®

RIKTIG KLEDD, TRYGG OG FLOTT, FRA INNSIDEN OG UT
Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår "tekniske" produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål. Her er materialet avgjørende for brukerens personlige sikkerhet og kan i visse situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død.

I vår nye katalogen finner du flammehemmende plagg anpasset for deg som arbeider som sveiser, elektriker, installatør m.m. Du finner også et sortiment med høye krav på både visuell synbarhet og flammehemmende. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut.


Vis samtlige produkter fra Blåkläder®
Art.nr. 4027-1203-9956
Vekt 2000
Sertifisering EN 14404 2004+A1 2010, type 2, Level 1, Certified with trousers marked F1G and M1G
Stoff 95% polyester, 5% ull, twill 2/1, 240 g/m²
Emballasje Leveres i par
Vaskeråd Remove from the trouser before washing.
Passer til Håndverker, Murer/flislegger, Gartner, Elektriker, Taklegger, Rørlegger, Blikkenslager, Mekaniker, Vei- og anleggsarbeider, Gulvlegger, Betongarbeider, Maler, Lagerarbeider, Skogsarbeider, Servicearbeider Dame
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.