Blåkläder 40321207990 Kneputer av Gel materiale

Blåkläder 40321207990 Kneputer av Gel materiale

Art.nr. 4027-1203-9956

Kraftig, men fleksibel knebeskyttelse i gelmateriale som gir maksimal beskyttelse. Kraftig knebeskyttelse spesielt tilpasset for deg som jobber som gulvlegger eller flislegger. Putene er komfortable og føyelige, 25mm gelmateriale og ekstra bred passform som øker både komforten og beskytter din knær ekstra effektivt ved lange arbeidsskift på knærne. Putene er myke på innsiden for ekstra komfort og tilpasser seg smidig etter buksenes form.


Pris 498,75 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Størrelse

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stBlåkläder®

RIKTIG KLEDD, TRYGG OG FLOTT, FRA INNSIDEN OG UT
Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår "tekniske" produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål. Her er materialet avgjørende for brukerens personlige sikkerhet og kan i visse situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død.

I vår nye katalogen finner du flammehemmende plagg anpasset for deg som arbeider som sveiser, elektriker, installatør m.m. Du finner også et sortiment med høye krav på både visuell synbarhet og flammehemmende. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut.


Vis samtlige produkter fra Blåkläder®
Art.nr. 4027-1203-9956
Vekt 2000
Sertifisering EN 14404 2004+A1 2010, type 2, Level 1, Certified with trousers marked M1G and H1G
Stoff 100% Syntetisk gummi
Emballasje Leveres i par
Vaskeråd Remove from the trouser before washing
Passer til Håndverker, Murer/flislegger, Gartner, Elektriker, Taklegger, Rørlegger, Vei- og anleggsarbeider, Gulvlegger, Betongarbeider, Maler, Skogsarbeider
Beskyttelse Standard knee protection 245x170x25 mm
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.