LiteWork Trousers+ Detachable Holster Pockets

Velg Variant

LiteWork Trousers+ Detachable Holster Pockets

Art.nr. 6208-0404

Lett arbeidsbukse med god stretch for hardt arbeid under varme forhold. Elastisk og hurtigtørkende materiale for bedre bevegelsesfrihet og ekstra komfort.

Fit: Slank

Denne buksen med fireveis stretch er utviklet for hverdagsbruk, og den er et komfortabelt valg for intenst arbeid under varme forhold. CORDURA® stretchpaneler på baksiden sikrer bevegelsesfrihet, og det lette hovedmaterialet og den slanke passformen gir ekstra komfort. Buksen har også CORDURA®-forsterkede lommer og verktøyholdere for bekvemmelighet og slitestyrke samt avtakbare hylsterlommer. KneeGuard™-system som er sertifisert i samsvar med EN 14404, sikrer optimal knebeskyttelse.

Avtakbare hylsterlommer
Tommestokklomme med knivfeste
KneeGuard®-system sertifisert i henhold til EN 14404
Refleksdetalj på baksiden, og baklommer med glidelås
Lårlomme med stretch, rom med glidelås og ID-kortholder


Priser

Antall 1
Pris/stk 1748,75

Beregn pris

Antall
Farger Antall
Navy/Black
Steel Grey/Black
Black
Størrelser

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 6208-0404
Vekt 2000
Pleie Maskinvask 40 grader C // Må ikke blekes // Må ikke tørkes i tørketrommel // Stryk, damp eller tørk ved lav temperatur, 110 ºC // Må ikke renses
Materialer Hovedmateriale: 84 % polyamid, 16 % elastan,193 g/m2. Kontrast: 88 % polyamid, 12 % elastan, 275 g/m2. Forsterkning: 100 % polyamid CORDURA®, 205 g/m².
CE-Katergori EN 14404 - Knebeskyttelse
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.