FlexiWork Softshell Stretch Arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Velg Variant

FlexiWork Softshell Stretch Arbeidsbukse+ med hylsterlommer

Art.nr. 6940-3739

Softshell stretchbukse ideell til krevende utendørsbruk. Buksen er designet til å gi pålitelig vann- og vindbeskyttelse, og den kombinerer sikkerhet og arbeidskomfort når man utfører intensivt arbeid.

Fit: Slank

Bukse med smal passform lagd av en kombinasjon av hybridstretchstoff, Cordura® og softshell. Buksen sørger for ventilasjon, sikkerhet og komfort i krevende utendørsmiljøer. Schoeller 4-veis softshellmateriale gir vindbeskyttelse, og 3-lags Cordura® nederst på bena gir beskyttelse under våte forhold. Buksen har integrert avtakbart belte med Duraflex®-spenne og 2-veis glidelås nederst på bena som sikrer fleksibilitet og bevegelsesfrihet. KneeGuard™ i stretch med Kevlar®-fibre gir ekstra knebeskyttelse og komfort.

Vanntett 3-lags Cordura® nederst på bena
Schoeller® 4-veis stretch softshell-stoff
KneeGuard™ i stretch med Kevlar®-fibre
Avtakbart belte med Duraflex®-spenne
Hylsterlommer


Priser

Antall 1
Pris/stk 2873,75

Beregn pris

Antall
Farger Antall
Black/Neon Yellow
True Blue/Navy
Apple Green/Forest Green
Størrelser

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 6940-3739
Vekt 2000
Pleie Maskinvask 40 grader C // Må ikke blekes // Må ikke tørkes i tørketrommel // Må ikke strykes // Må ikke renses
Materialer 4-veis stretch Schoeller® Softshell 73% Polyamid, 20% Polyuretan, 7% Elastan. 4-veis stretch kontrast 84% Polyamid, 16% Elastan. Vanntett Cordura® forsterkninger 100% Polyamide og Armortex® stretch forsterkninger 56% Polyamid, 26% Elastan, 18% DuPont™ Kevlar® aramid fiber.
CE-Kategori EN 14404 - Knebeskyttelse // Sertifisert for kneputer 9110, 9112 og 9191
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.