Vanntett Skalljakke

Velg Variant

Vanntett Skalljakke

Art.nr. 1303-9504

Vanntett skalljakke som gir god beskyttelse under våte arbeidsforhold. Egner seg til firmaprofilering og er lagd for daglig bruk. Jakken puster, er komfortabel og har ekstra reflekterende detaljer for økt sikkerhet.

Skalljakke til daglig bruk. Jakken egner seg til firmaprofilering og gjør deg forberedt på all slags vær. Jakken er designet med vanntette egenskaper og gir pålitelig arbeidskomfort i fuktige arbeidsmiljøer. Tapede sømmer gjør jakken ekstra solid, slik at den tåler slitasjen ved hyppig bruk. Reflekterende detaljer gir ekstra sikkerhet når man arbeider i dårlig lys. Hetten gir ekstra beskyttelse og komfort.

Vanntette egenskaper
2-farget design
Reflekterende detaljer for ekstra beskyttelse
Solide tapede sømmer
Egnet til firmaprofilering


Priser

Antall 1
Pris/stk 1411,25

Beregn pris

Antall
Farge Antall
Black
Chili Red/Black
Steel Grey/Black
Navy/Black
Størrelser

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 1303-9504
Vekt 2000
EN 343 - Vernetøy - Beskyttelse mot regn Vannpenetreringsklasse 3 // Vanndampmotstandsklasse 3
Pleie Maskinvask 40 grader C // Må ikke blekes // Må ikke tørkes i tørketrommel // Må ikke strykes // Må ikke renses
Materialer Vanntett og pustende 100 % Polyamid to-lags skall materiale 145g/m². 100 % Polyester fôr 67g/m² og 100 % Polyester mesh fôr 70g/m². Beskyttelse: Vannsøyle: 5 000 mm, Ventilering: 5 000 gm/sqm/24t
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.