Fleecejakke 37.5®

Velg Variant

Fleecejakke 37.5®

Art.nr. 8004-5800

Fleecejakke til daglig bruk i kalde omgivelser. Jakken kombinerer varme og arbeidskomfort med fleksibilitet og har 37.5®-teknologi som gir avkjølende komfort i varmere omgivelser.

Jakke med smal passform gir komfort på kalde dager. Jakken er lagd av behagelig fleecestoff som gir varme. Den har reflekterende detaljer og børstet innside for ekstra komfort og isolasjon. Stoff med 37.5®-teknologi gir avkjølende komfort og tilpasser seg varmere omgivelser. Elastikk i ermeavslutningen og nederst på jakken gir komfortabel passform, og det forlengede bakstykket og høy krage gir økt komfort og beskyttelse under kalde forhold. Jakken er allsidig og kan brukes som ytterlag i mildt klima.

37.5®-teknologi for svalende komfort
Refleksdetaljer
Lommer med glidelås
Smal passform


Priser

Antall 1
Pris/stk 1123,75

Beregn pris

Antall
Farger Antall
Black
Steel Grey
True Blue
Apple Green
Størrelser

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 8004-5800
Vekt 2000
Pleie Maskinvask 40 grader C // Må ikke blekes // Tørketrommel 60 º // Stryk, damp eller tørk ved lav temperatur, 110 ºC // Må ikke renses
Materialer In fabrics with 37.5® technology, patented natural active particles permanently embedded at the fibre level capture and release moisture vapour.
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.