Fleece Hettejakke

Velg Variant

Fleece Hettejakke

Art.nr. 8041-0404

Hettejakke i fleece, designet for bevegelsesfrihet i kalde omgivelser. Fleecefôret gir varme under kalde forhold, og den fleksible normale passformen gir bevegelighet og komfort selv når man arbeider intensivt.

FlexiWork fleecehette gir bevegelighet og varme ved arbeid i kalde omgivelser. Fleecestoffet isolerer mot kulden og gir varm arbeidskomfort. Den komfortable normale passformen gir bevegelsesfrihet og økt fleksibilitet, slik at hettegenseren er ergonomisk og lett å ha på. Lange mansjetter med tommelgrep hjelper til å stenge kulden ute, samtidig som de holder mansjettene sikkert på plass. Hel glidelås i fronten og komfortabel krage gir ekstra varme, og brystlomme i kontraststoff gir praktisk oppbevaring.

Fleecematerialet gir varme og fleksibilitet
Lange mansjetter med tommelgrep
Fleecefôret krage for ekstra varme
Brystlomme med glidelås
Hel glidelås i fronten


Priser

Antall 1
Pris/stk 811,25

Beregn pris

Antall
Farger Antall
Navy/Black
True Blue/Black
Black/Black
Grey/Black
Forest Green/Black
Størrelser

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 8041-0404
Vekt 2000
Pleie Maskinvask 40 grader C // Må ikke blekes // Tørketrommel 60 º // Må ikke strykes // Løsemidler for rensing
Materialer 100% Polyester mesh fleece, 210g/m2.
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.