Logo Hettejakke

Velg Variant

Logo Hettejakke

Art.nr. 2888-2804

Hettejakke med hel glidelås i tofarget blokkdesign og børstet innside som gjør den holdbar og behagelig. Med kengurulomme.

Hettejakke med hel glidelås i en stilig tofarget blokkdesign, som egner seg ypperlig for daglig bruk og de fleste typer arbeid året rundt. Hettejakken er fremstilt i en tykk blanding av bomull og polyester med børstet innside som gjør den holdbar, varm og behagelig. I tillegg har plagget raglanermer for ekstra bevegelsesfrihet og en fôret hette med snor for optimal passform. Hettejakken har dessuten tommelgrep nederst på ermene, glidelås med gummiklaff til å dra i, kengurulomme og Snickers Workwear-logo (brodert og trykket) øverst foran.

Blanding av bomull og polyester med børstet innside
Logo laget ved hjelp av to teknikker, broderi (Snickers) og trykk (Workwear)
Hel glidelås foran med gummiklaff til å dra i
Tommelgrep nederst på ermene
Smart trykk med QR-kode


Priser

Antall 1
Pris/stk 998,75

Beregn pris

Antall
Farger Antall
Navy/Black
Forest Green/Black
Grey Melange/Black
Black
Chili Red/Black
Størrelser

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 2888-2804
Vekt 2000
Pleie Maskinvask 40 grader C // Må ikke blekes // Må ikke tørkes i tørketrommel // Stryk, damp eller tørk ved lav temperatur, 110 ºC // Må ikke renses
Materialer Farge 0400, 1604, 3904, 9504: 60 % bomull, 40 % polyester, 400 g/m² Farge 2804: Hovedmateriale: 55 % bomull, 45 % polyester, 400 g/m². Kontrast: 60 % bomull, 40 % polyester, 400 g/m²
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.