9118 Kneputer for gulvleggere

9118 Kneputer for gulvleggere

Art.nr. 9118-0408

Kneputer designet for avansert knebeskyttelse ved arbeid som krever at man står lenge på knærne. Komfortable polyetylenkuler sørger for at kneputene bevarer fasongen over tid. Lett design som puster gir langvarig komfort og stabilitet.

Disse kneputene for gulvleggere gir avansert knebeskyttelse ved lange perioder der man iblant arbeider knestående. EN 14404 type 2, nivå 1-klassifiseringen beskytter knærne dine når du må jobbe lenge knestående eller krever bevegelighet. Polyetylenkuler gir en lett konstruksjon som puster og bevarer fasongen over tid, slik at knærne beskyttes lenger. Kneputenes konstruksjon sørger for de holder seg på plass, samtidig som de er komfortable. En myk innside føyer seg etter kneet og fordeler trykket når man kneler.

EN 14404 type 2, nivå 1 kneputer
Polyetylenkuler bevarer formen lenge
Lett konstruksjon som puster
Kan vaskes i vaskemaskin ved 40°C


Pris 436,25 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Black/Aluminium Grey


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stSnickers Workwear®

Inspirere krevende fagfolk til et smartere og tryggere arbeidsliv.

Snickers Workwear har forandret seg mye siden det var et lite svensk selskap som revolusjonerte arbeidsklær på 1970-tallet. Men i dag, som dengang, fokuserer vi på å gjøre arbeidslivet bedre, smartere og tryggere. Det er derfor vi er til.

Alt vi gjør er basert på våre sluttbrukere. Vår oppgave er å finne løsninger som forenkler og gjør det bedre for dem samt inspirere dem og hele bransjen til å bli bedre, mer produktiv og brukerfokusert.

Vi etterstreber å skyve grensene hver dag og forsøker ustanselig å redefinere konseptet moderne arbeidsklær. Men når alt kommer til alt handler ikke Snickers Workwear om hva vi gjør, men hva vi setter våre brukere i stand til å gjøre.


Vis samtlige produkter fra Snickers Workwear®
Art.nr. 9118-0408
Vekt 2000
Pleie Håndvask // Må ikke blekes // Må ikke tørkes i tørketrommel // Må ikke strykes // Må ikke renses
Materialer Skall: 85% Polyamid, 15% Polyester. Fyll: Polypropylenkuler.
Prisinformasjon Alle priser er NOK inkl. mva.