Klokke Tread Tempo E

Art.nr. LM832420

Denne unike klokken består av et TREAD-armbånd med utskiftbare multiverktøy i hvert av leddene. Selve klokken er produsert i Sveits. Det viser klokkeslett og dato, har en dreibar dykkerbezel samt selvlysende timemarkører og visere (gjelder kun utgaven i rustfritt stål). Støtbestandig safirkrystall beskytter mot riper ved røff bruk, og den avrundede formen gir mindre refleks og økt synlighet utendørs.

Armbåndet består av seks ledd med følgende verktøy: Flatt skrujern, 6mm unbrako, 4mm unbrako, #3 firkantnøkkel, #1 firkantnøkkel, Pozi #3. Ytterligere tre utskiftbare ledd følger med: 8mm fastnøkkel, Pozi #2 og 11mm fastnøkkel. Du kan dessuten velge hvilket ledd du vil sette inn, og justere armbåndsstørrelsen med 1/4 og 1/2 tomme. Spennen kan også justeres med 1/8 tomme.

Klokken er vannbestandig ned til 200 meter og TSA-vennlig. Klokken fås i rustfritt stål og svart. Den har fem års batterigaranti, to års bevegelsesgaranti og 25 års armbåndsgaranti. TREAD TEMPO er perfekt når du er på jobb, skal gjennom sikkerhetskontrollen eller drar ut av byen.

Omkrets på armbåndet er 23,93 cm, og bredden er 3 cm. Vekt: 272 gram.


Pris 5600,00 kr

Beregn pris

Antall  (Minste antall 10 stk)
Produktfarge

Sort


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

stLeatherman®

Siden 1983 har Leatherman produsert innovative multiverktøy. I motsetning til andre konkurrerende merker så er Leatherman et ?All American brand?, dvs alle vitale businessenheter som bl.a. produktutvikling og produksjon foregår i USA.

Verktøyene er av aller høyeste kvalitet og svært robuste; derfor kan Leatherman gi en helt unik 25-års garanti som dekker det meste.

Leatherman har et bredt sortiment som passer til de fleste brukere. Om man er profesjonell håndverker, friluftsperson, militær eller en urbanist som bor på hybel og har behov for en verktøyboks i lommeformat, så har Leatherman modellen som passer akkurat deg.


Vis samtlige produkter fra Leatherman®
Art.nr. LM832420
Material 17-4 Rustfritt stål
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.