Tekstiltrykk & Brodering

Vis hvem du er og hvor du kommer fra med logotrykk på dine klær.

Transfermerker

Vi kan produsere transfermerker i egen produksjon, men har de siste årene valgt å benytte Avery Dennison NTP, som er en verdensledende aktør innen produksjon av transfer, og kan derfor tilby et unikt transfer som alltid garanterer fantastisk kvalitet med god fargegjengiving i tillegg til full HD-oppløsning. NTP sine transfermerker pryder alle draktene i Premier League blant annet. Der konkurrenter har mange forskjellige kvaliteter til ulike materialer tilbyr vi én fleksible transferkvalitet som passer til 98 % av dine tekstiler. De er spesielt utviklet for å møte kravene til industriell vask, tørketrommel og kjemisk rens.

Miljøvennlige produkter
Alle Avery Dennison NTP sine transfermerker er miljøvennlige og er Økotex ® klasse 1 sertifisert, som betyr at produktene er fri for tungmetaller, bly og PVC. Vi tilfredstiller det strengeste kravet fra Økotex, som tilsier at produktene kan brukes i nærkontakt med babyhud.

Avery Dennison NTP sin bærekraftige produksjonsmetode gjør at de bruker lite energi, pga effektiv varmegjennvinning og kjøling med smeltevann fra Jostedalsbreen. I tillegg har de papirløs produksjon og gjennvinning av polyester og tekstiler.

Brodering

Brodering gir et mer eksklusivt uttrykk enn transfermerker. Brodering gjøres normalt i 2D, men på noen logoer spesielt på caps så kan vi levere logoer i 3D. Brodering egner seg best på jakker, skjorter og gensere. Med 4 broderingsmaskiner på huset så kan vi tilby brodering på både lavt og stort antall med kort leveringstid.

Snakk med oss om brodering!